Отборът на Борислав (Първомай) ще бъде подсилен от много сериозни попълнения

...
Отборът на Борислав (Първомай) ще бъде подсилен от много сериозни попълнения
Коментари Харесай

Борислав стяга селекция

Отборът на Борислав (Първомай) ще бъде заздравен от доста съществени попълнения през зимата. Тимът ще има нови играчи във всяка линия на терена. Вече са известни четири имена.

Започваме с нов вратар – това е Алекс Василев. Той стартира кариерата си в Трета лига с екипа на Розова котловина, след което минава в Крумовград през предишния сезон и става първенец на лигата. През този сезон беше част от професионалния Спартак Плевен, само че не съумя да се пребори за игрови минути с Богомил Цинцарски.

Продължаваме със отбраната, новото име е Александър Христев. Той играе на поста централен бранител и е на 25 години. Има четири мача в Първа лига с Витоша Бистрица през сезон 2019/20. След това Христев смени два клуба в Трета лига – Атлетик Куклен и родния Асеновец Асеновград.

В центъра на терена Борислав Първомай се укрепва с хасковлията Мирослав Илиев. 21-годишният играч играе напълно в Трета лига като поредно сменя тимовете на Димитровград, Извор и Саяна.

Последното ново попълнение още веднъж идва от Асеновец, това е централният нападател Борислав Хаджиев. Той е на 28 години и има сериозен опит в Трета лига. Последователно той водеше офанзивата на Атлетик Куклен, Созопол (става първенец на Трета лига през сезон 2019/20), Левски Карлово, Гигант Съединение и Асеновец. През есента има едно попадение с екипа на асеновградчани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР